4 αυγα
6κς πιτουρο βρωμης
2κς ασπραδι σκονη
200γρ γιαουρτι 0%
7κς στεβια
αρωμα βανιλια βουτυρο
ξυσμα πορτοκαλι
κανελα μαχλεπι γαρυφαλλο
60γρ μιξ
1κσ ψυλλιο
1κσ ψυλλιο
1φλυτζανι ελληνικου υργη σοδα
1κσ κονζακ
1κσ κονζακ
3μηλα koμμενα
4κσ στεβια
βανιλια κανελλα γαρυφαλλο χτυπαμε ολα τα υλικα του κεικ μαζι.σε ενα κατσαρολακι μαγειρευουμε τα μηλα με την στεβια κ τα μυρωδικα μεχρι να μαλακωσουν. περιμενουμε να κρυωσουν τα μηλα κ μετα ενσωματωνουμε με τα το μειγμα κεικ. Ψηνουμε στουσ 160 αντιστασεισ 30-35 λεπτακια. αφου κρυωσει κανουμε ενα σιροπακι κ περιχυνουμε την μηλοπιτα.
4κσ στεβια
βανιλια κανελλα γαρυφαλλο χτυπαμε ολα τα υλικα του κεικ μαζι.σε ενα κατσαρολακι μαγειρευουμε τα μηλα με την στεβια κ τα μυρωδικα μεχρι να μαλακωσουν. περιμενουμε να κρυωσουν τα μηλα κ μετα ενσωματωνουμε με τα το μειγμα κεικ. Ψηνουμε στουσ 160 αντιστασεισ 30-35 λεπτακια. αφου κρυωσει κανουμε ενα σιροπακι κ περιχυνουμε την μηλοπιτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου