Εκλερ
Σουδακια
100μλ νερο
150'μλ γαλα
50γρ μιξ
1κς γεματι ψυλλιουμ
4κς γλυκαντικο
Αρωμα βουτυρο
Βανιλια
4 αυγα μικρα ή 3 μεσαια
1κγ λαδι
Κρεμα ζαχαροπλαστικης
500μλ γαλα
6-7 κρ γλυκαντικο
Αρωμα βανιλια πορτοκαλι
2κς μιξ ή κορν φλαουερ
1κγ κονζακ
1 κροκοΒραζουμε το νερο το γαλα με το γλυκαντικο κ επειτα προσθετουμε ολα τα υλικα εκτος απο τα αυγα.μονο μιας ριχνουμε τις σκονες κ χτυπαμε γρηγορα με συρμα. Γινεται μια μαζε οπως τα κανονικα σου. Αποσυρουμε απο την φωτια.
Αφηνουμε να κρυωσει λιγο η ζυμη κ μετα τηβ χτυπαμε με το μιξερ κ προσθετουμε ενα ενα τα αυγα. Εχουμε μια κολλωδη ζυμουλα.
Την βαζουμε σε κορνε κ κανουμε σου. Αν δεν εχουμε κορνε βαζουμε σε σακουλα. Ψηνουμε 13 λεπτα στους 160 βαθμους αντιστασεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου