Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Tυροκουλουρα

ζυμη:
120γρ αλευρι ολικης
60γρ μιξ
1κς ξυδι λευκο
μια πρεζα αλατι
χλιαρο νερακι μεχρι να αποκτησουμε ζυμη
γτιαχνουμε γεμιση με τυρακι κ οτι αλλο θελουμε εγω εβαλα διαφορα τυρακια κ λιγο πρασσο. να μην ειναι υγρη η ζυμη.βαζουμε μια κς μιξ μεσα να απορροφησει τα υγρα απο τα τυρακια.
Ανοιγουμε την ζυμη σε ορθογωνιο βαζουμε γεμιση κ τυλιζουμε σε μπαστουνι.
Ψηνουμε μεχρι να ροδισουν. Αν βγαλουν ζουμακια απλα ψηνουμε κ απο την αλλη πλευρα λιγο

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου