Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Μελομακαρονα

Μελομακαρονα 2 αυγα 4κς γιαουρτι 2κς πιτουρο 3κς λιναροσπορο 3κς πρωτεινη σογιας ή αλλη πρωτεινη 4-5 κς μιξ 7κς γλυκαντικο Κανελλα γαρυφαλλο κυμινο βανιλια πορτοκαλι Μισο φλυτζανι χυμο πορτοκαλι για γ φαση ή μπολερο πορτοκαλι για β 1κγ σοδα Αρωμα καρυδι Ξυσμα πορτοκαλι 2κς ινες μπαμπου ή γαλα σκονη 2κς ελαιολαδο 2κς ψυλλιουμ Τα ανακατευουμε ολα μαζι! Προσθετουμε λιγο λιγο νερακι για να γινει μια ζυμουλα. Πλαθουμε κ ψηνουμε 160 για 30-40 λεπτα!
Σιροπι Κομματια φλουδας πορτοκαλι Βανιλια κανελλα γαρυφαλλο αρωμα καρυδι κ μελι 2 φλυτζανια νερο 1κς λιναροσπορο 6κς γλυκαντικο Βραζουμε μεχρι να γινει ενα δεμμενο σιροπακι! Βγαινει πηχτο λογο λιναροσπορου!Περιχυνουμε τα ζεστα μελομακαρονα με χλιαρο σιροπι. Κ τα αφηνουμε αρκετες ωρες!Αν θελουμε βαζουμε κ ντουκανονουτελα τα απογειωνει!!!  

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου