Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Το απολυτο ΚΕΙΚ

Οτι καλυτερο εχω φαει σε κεικ. Ζουμερο γευστικο μοσχομυριστο!!!!! Μυρισε ολο το σπιτι μπαχαρια... Μου θυμησε χριστουγεννα στην μαμα μου! Πρεπει να το κανετε οπωσδηποτε.
Συνταγη:
6 αυγα χωρισμενα
300γρ γιαουρτι 0%
1φακελακι μπεικιν 
Βανιλλια
Ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
1κς μαχλεπι
Μια πρεζα γαρυφαλλο
2κς κανελλα
1κγ ρουμι
12κς γλυκαντικο
2κς λιναροσπορος
7κς μιξ
6κς πρωτεινη σογιας
4κς γαλα σκονη
1κς μπολερο πορτοκαλι διαλυμμενο σε 80μλ νερο
1πρεζα αλατι
1κγ ξυδι
Χτυπαμε τα ασπραδια με το ξυδι κ το αλατι σε σφιχτη μαρεγγα. Προσθετουμε τους κροκους εναν εναν σε χαμηλη ταχυτητα. Μετα της σκονες κ το γιαουρτι. Βαζουμε αρωματα ξυσμα κ μπεικιν. Ανακατευουμε καλα απαλα με μαριζ.
Βαζουμε σε μακροστενη φορμα κ ψηνουμε 35 λεπτακια στους 150. Τσεκαρουμε με οδοντογλυφιδα. Βγαζουμε κ το αφηνουμε να κρυωσει σε σχαρα για να στραγγιξει καλα κ να μεινει ζουμερο!!!!!!!
Απο πανω εκανα μια δοση νουτελλας 2, (στα αρχεια) λιγο πιο σφιχτη κ την απλωσα!!!!!! Η κολαση η ιδιαααα


Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου