Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Εκλερ

Εκλερ Σουδακια 100μλ νερο 150'μλ γαλα 50γρ μιξ 1κς γεματι ψυλλιουμ 4κς γλυκαντικο Αρωμα βουτυρο Βανιλια 4 αυγα μικρα ή 3 μεσαια 1κγ λαδι
Κρεμα ζαχαροπλαστικης 500μλ γαλα 6-7 κρ γλυκαντικο Αρωμα βανιλια πορτοκαλι 2κς μιξ ή κορν φλαουερ 1κγ κονζακ 1 κροκοΒραζουμε το νερο το γαλα με το γλυκαντικο κ επειτα προσθετουμε ολα τα υλικα εκτος απο τα αυγα.μονο μιας ριχνουμε τις σκονες κ χτυπαμε γρηγορα με συρμα. Γινεται μια μαζε οπως τα κανονικα σου. Αποσυρουμε απο την φωτια. Αφηνουμε να κρυωσει λιγο η ζυμη κ μετα τηβ χτυπαμε με το μιξερ κ προσθετουμε ενα ενα τα αυγα. Εχουμε μια κολλωδη ζυμουλα. Την βαζουμε σε κορνε κ κανουμε σου. Αν δεν εχουμε κορνε βαζουμε σε σακουλα. Ψηνουμε 13 λεπτα στους 160 βαθμους αντιστασεις.

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου