Keik zevra....Μακραν το πιο ωραιο κ ζουμερο κεικ. Κανονικοτατο χωρις να εχουμε να ζηλεψουμε κατι απο τα αλλα!!!!
Συνταγη:
4 αυγα χωρισμενα
1κγ ξυδι
1 πρεζα αλατι
4κς πιτουρο βρωμης
2κς πιτουρο σιταριου
1κς μπεικιν
5κς μιξ
10 κς γλυκαντικο
2κς γαλα σκονη
2κς πρωτεινη
1γιαουρτι 0%
Βανιλλια
Ξυσμα πορτοκαλι
Ρουμι
1κγ κακαο
Κανελλα
Γαρυφαλλο
Μαχλεπι
Χτυπαμε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγγα μαζι με το αλατι κ το ξυδι.
Προσθετουμε τις σκονες σιγα σιγα κ μετα προσθετουμε το γιαουρτι κ τους κροκους.
Χωριζουμε το μειγμα στη μεση.
Στο μισο βαζουμε βανιλλια λιγο πορτοκαλι ρουμι κ κακαο και στο αλλο βαζουμε βανιλλια κανελλα μαχλεπι γαρυφαλλο κ πορτοκαλι.
Βαζουμε μια κουταλια απο το καθενα εναλλαξ για να κανουμε ζεβρα!
Ψηνουμε στους 160 αντιστασεις για 40 λεπτακια μεχρι να βγει η οδοντογλυφιδα καθαρη
Συνταγη:
4 αυγα χωρισμενα
1κγ ξυδι
1 πρεζα αλατι
4κς πιτουρο βρωμης
2κς πιτουρο σιταριου
1κς μπεικιν
5κς μιξ
10 κς γλυκαντικο
2κς γαλα σκονη
2κς πρωτεινη
1γιαουρτι 0%
Βανιλλια
Ξυσμα πορτοκαλι
Ρουμι
1κγ κακαο
Κανελλα
Γαρυφαλλο
Μαχλεπι
Χτυπαμε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγγα μαζι με το αλατι κ το ξυδι.
Προσθετουμε τις σκονες σιγα σιγα κ μετα προσθετουμε το γιαουρτι κ τους κροκους.
Χωριζουμε το μειγμα στη μεση.
Στο μισο βαζουμε βανιλλια λιγο πορτοκαλι ρουμι κ κακαο και στο αλλο βαζουμε βανιλλια κανελλα μαχλεπι γαρυφαλλο κ πορτοκαλι.
Βαζουμε μια κουταλια απο το καθενα εναλλαξ για να κανουμε ζεβρα!
Ψηνουμε στους 160 αντιστασεις για 40 λεπτακια μεχρι να βγει η οδοντογλυφιδα καθαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου