Συνταγη απο Ρουμανικο site!
750gr γιουρτι 0%
5 ζελατινες
1 πρεζα αλατι
30μλ γαλα
Ενα τουλι
Σουρωτηρι
Ανακατευουμε το γιαουρτι με αλατακι κ το βαζουμε στο τουλι κ επειτα στο σουρωτηρι με μπολ απο κατω στο ψυγειο για 48 ωρες μεχρι να βγαλει τα ζουμακια του.
2 μερες μετα βγαζουμε το τυρι μας πλεον να ερθει σε θερμοκρεσια δωματιου 1ωρα. μουλιαζουμε την ζελατινη σε κρυο νερο. Επειτα βαζουμε την ζελατινη σε ζεστο γαλα. Κ μετα ενσωματωνουμε στο τυρακι μας! Τυλιγουμε ενα μπολ ή ταπερ με μεμβρανη βαζω το μειγμα κ αφηνω στο ψυγειο 3 ωρες να πηξει.
Μπορουμε να βαλουμε μπαχαρικα μεσα....
Καλη ορεξη
����������
ΑπάντησηΔιαγραφήΠες μου
ΔιαγραφήRoula?????
ΑπάντησηΔιαγραφή