Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Πρασοκιμαδοπιτα


· 4 κ.σ. πίτουρο βρώμης
· 2 κ.σ. μιξ ή σιταρι ή βαζουμε μονο 6κσ πιτουρο βρωμης
4 κ.σ. γάλα σκόνη
1 κ.σ. κονζακ
2 κ.σ. Ζεμύθα
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
· Μισο φακελακι μπεικιν
· 2 αυγά
· Αλάτι · Πιπέρι
Γεμιση:
300γρ κιμα μοσχαρι
1πρασο
1κσ μουσταρδα
αλατι,πιπερι,σκορδο,παπρικα
1 αυγο
Χτυπαμε τα αυγα με τα μπαχαρικα,βαζουμε τις σκονες στο μπλεντερ,ενσωματενουμε βαζουμε κ την μαγια. Απλωνουμε σε ταψι με λαδοκολλα κ ψηνουμε στους 160 αντιστασεις 10 λεπτα.
Μαγειρευουμε τελειως την γεμιση οπως μας αρεσει. Αφου κρυωσει βαζουμε ενα αυγο μεσα στην γεμιση να δεσει το μειγμα μας. Προσεχουμε να μην εχει πολλα ζουμια.
Απλωνουμε στην μιση ζυμουλα κ με την αλλη μιση το σκεπαζουμε. Ψηνουμε στουσ 160 αλλα 20 λεπτακια.
Φωτογραφία της Αναστασία Καραπιπέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου