Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ρυζόγαλο


1λιτρο γάλα 0% 
8κς πιτουρο βρωμης 
1πακετο ρυζι σιρατακι 
βανιλια 
10 κς γλυκαντικο 
ξύσμα απο πορτοκαλι 
λιγη κανελλα 
2κσ μιξ ή 1κσ γκουαρ γκαμ 

Βραζουμε το ρυζι για 15 λεπτακια. Στραγγιζουμε και βαζουμε το γαλα με τα υπολοιπα υλικα εκτος απο το μιξ ή γκουαρ.Προσθέτουμε κ το ρυζι.Μολις παρει μια βράση προσθετουμε το μιξ ή το γκουαρ κ ανακατευουμε γρηγορα. Προσοχη να μην σβολιασει. Βαζουμε σε μπολακια αγηνουμε να κρυωσουν κ να πήξουν. πασπαλιζουμε με κανελλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου