Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κρουασαν βουτυρου

Κρουασανακια σκετα ή και γεμισμενα 2αυγα με λιγο ξυδι 8κς μιξ 25γρ πρωτεινη 60μλ γαλα 0% 3κς τυρι κρεμα 1κς ψυλλιουμ 6κς γλυκαντικο 4κς γαλα σκονη Βανιλια πορτοκαλι Ξυσμα πορτοκαλι 1κς μπεικιν 1φακελακι μαγια διαλυμενο σε ζεστο νερο 1κγ κονζακ Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι. Αφηνουμε την ζυμη 20 λεπτακια να φουσκωσει. Η ζυμη κολλαει βαζουμε μιξ μεχρι να μην κολλαει στα χερια μας. Μετα βαζουμε την ζυμη σε λαδομμενη λαδοκολλα. Βαζουνε λαδοκολλα απο πανω κ απλωνουμε την ζυμη. Ψηνουμε 20 λεπτακια στους 160 αντιστασεις


Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου