Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ψωμι λιναροσπορου

Υλικα: 6αυγα 6κς πιτουρο βρωμης 2κς σιταρι 2κς λιναροσπορο κοπανισμενο 2κς μπεικιν 2 φακελακια μαγια ξερη Αλατι-πιπερι 1κγ ζαχαρινη Αρωμα βουτυρο ή 1κς ελαιολαδο 1μιση κς προτιφαρ 1κς ασπραδι σκονη ή κονζακ 9κς γαλα σκονη Εκτελεση: κανουμε τα ασπραδια μαρεγκα. Διαλυουνε την μαγια με την ζαχαρινη σε 10κς νερο ζεστο. Προσθετουμε στην μαρεγκα τους κροκους,μετα τις σκονες περασμενες απο το μουλτι και τελος την μαγια. Αφηνουμε 15-20 λεπτα σε ζεςτο μερος να φουςκωςει!!! Ψηνουμε σε μακροστενη φορμα για 15 αντιστασεις 160

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου