Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Γιουβαρλάκια

500γρ κιμα απαχο
1 καροτο
κρεμμυδι
σελινο
μπαχαρικα
μισο κυβο λαχανικων χωρις ζαχαρη
1 πακετο ρυζι σιρατακι
1αυγο
μισο λεμονι
Μιση ντοματα κομμενη κομματακια

Βαζουμε νερο να βρασει σε μια κατσαρολα. Ζυμωνουμε τον κιμα μας με το αυγο κ λιγο απο το ρυρι σιρατακι που απλα το εχουμε ξεπλυνει.
Μεσα στο νερο τριβουμε το καροτο,βαζουμε το κρεμμυδι κ την ντοματα. Προσθετουμε μπαχαρικα κ κυβο.
Πλαθουμε γιουβαρλακια βουτωντας τα χερια μασ σε ξυδι για να μην διαλυθουν.
Βραζουμε μεχρι να γινει το φαγακι μας, Σερβιρουμε με γιαουρτακι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου