Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Foccacia italiana

Foccacia italiana (συνταγη απο το αγαπημενο μου Ρουμανικο μπλοκ,η τυπισσα ειναι ΘΕΑ!!!!!)Παντανοςτιμη κ χωρις μιξ http://www.oana-camacho-recipes.com/…/focaccia-dukan-dukan-…2 αυγα 60ml γαλα 3κσ cottage ή βουλγαρικο τυρι 6κς γαλα σκονη (το σαιτ λεει 9 εγω το αλλαξα κ εβαλα κ λιγη προτεινη) 3κσ πρωτεινη ή προτιφαρ 1κγ ψυλλιουμ (δικη μου προσθηκη) 3κσ ζεμυθα 1κς μπεικιν 1 πρεζα αλατιΣε ενα 1κγ ελαιολαδο βαζουμε ριγανη δενδρολιβανο μπουκοβο κ σκορδο. Το αφηνουμε να αναμειχνουν τα αρωματαΑνακατευουμε στο μιξερ ολα τα υλικα με την σειρα. Παίρνουμε μια ζύμη. Βάζουμε σε ταψάκι 20 επι 20 ( εγω το βαλα στην σουπερ ταρτιερα κ εβαλα κ ντοματινια) και αφήνουμε να ξεκουραστεί 15 λεπτά. Αλλειφουμε με το λαδακι και Ψήνουμε στους 160 για 20-24 λεπτά περιπου!!!!! Μολις βγει το βαζουμε σε μια μετταλικη σχαρα να στεγνωσει κ μετα κοβουμε!!!!!!!



Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου