4κς πιτουρο βρωμης και 2κς πιτουρο σιταριου.
4 αυγα
Κανελα,βανιλλια,μοσχοκαρυδο,μαχλεπι
1κγ μπεικιν
2κσ γαλα σκονη
1κσ μιξ
12 κουταλιες γλυκαντικο 1 γιαουρτι 0% 1 φακελακι μαγια 1 μεγαλο καροτο τριμμενο στον τριφτη κ πανω σε χαρτι να στεγνωσει 1κς πρωτεινη -χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα προσθετουμε κροκους. Αλεθουμε ολες τις σκονες στο μουλτι κ τις ενσωματωνουμε με μια μαριζ να μην χασουμε τον ογκο. Βαζουμε κ το γιαουρτι. Ψηνουμε σε αντικολλητικη φορμα 15-20 λεπτα τσεκαρουμε με οδοντογλυφιδα. Γεμιζουμε με κρεμα τυριου ειτε dirollo 4% eite cottage 2% περασμενο απο το μουλτι με γλυκαντικο. Βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει κ ετοιμοοοοοο
1κσ μιξ
12 κουταλιες γλυκαντικο 1 γιαουρτι 0% 1 φακελακι μαγια 1 μεγαλο καροτο τριμμενο στον τριφτη κ πανω σε χαρτι να στεγνωσει 1κς πρωτεινη -χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα προσθετουμε κροκους. Αλεθουμε ολες τις σκονες στο μουλτι κ τις ενσωματωνουμε με μια μαριζ να μην χασουμε τον ογκο. Βαζουμε κ το γιαουρτι. Ψηνουμε σε αντικολλητικη φορμα 15-20 λεπτα τσεκαρουμε με οδοντογλυφιδα. Γεμιζουμε με κρεμα τυριου ειτε dirollo 4% eite cottage 2% περασμενο απο το μουλτι με γλυκαντικο. Βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει κ ετοιμοοοοοο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου