Βαση:
3 αυγα
7κς γλυκαντικο
Αρωμα βανιλια ρουμι καραμελα
1κγ νες καφε
2κς πιτουρο ή μιξ
1κς πιτουρο σιταριου
3κς γαλα σκονη
2κς κακαο
2κγ μπεικιν
1 πρεζα αλατι
100μλ γαλα 0%
Κρεμα:
400μλ γαλα 0%
8κς γλυκαντικο
Αρωμα βανιλια φουντουκι
4φυλλα ζελατινης
1κς κονζακΦτιαχνουμε πρωτα την κρεμα γιατι πρεπει να κρυωσει. Βαζουμε το γαλα με τα αρωματα κ το γλυκαντικο να παρουν βραση. Μολις βρασει βαζουμε τα μουλιασμενα φυλλα ζελατινης κ το κονζακ κ ανακατευουμε συνεχεια να μην σβολιασει. Μολις πηξει το αποσυρουμε κ το αφηνουμε να κρυωσει καλα κ να πηξει τελειως στο ψυγειο.Μολις παγωσει κ πηξει η κρεμα ξεκιναμε να κανουμε τα σουφλεδακια μας.
Κανουμε τα ασπραδια μαρεγγα σφιχτη κ τα υπολοιπα υλικα τα χτυπαμε μαζι. Μετα ενσωματωνουμε τα δυο μειγματα απαλα με μια μαριζ.Περνουμε τα φορμακια μας αν δεν ειναι απο σιλικονη λαδωνουμε.
Βαζουμε 2κς μειγμα σε καθε φορμακι κ ψηνουμε για 5 λεπτακια στους 160 αντιστασεις.
Βγαζουμε κανουμε απαλα ενα βαθουλωμα στην ζυμη πιεζοντας προς τις ακρες την ζυμουλα κ βαζουμε 4-5κγ κρεμα. Ψηνουμε αλλα 5 λεπτακια: βγαζουμε παλι κ βαζουμε το υπολοιπο μειγμα ζυμης κ ψηνουμε 15-20 λεπτακια!!! Να τηρηθουν οι χρονοι....
Καλη ορεξηηηηη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου