Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Quiche lorraine


Ζυμη: 2 αυγα 60γρ μιξ 1κς ψιλλιουμ 1κγ κονζακ 3κς γαλα 1 πρεζα αλατι 1/3 κγ γλυκαντικο Παπρικα ριγανη πιπερι 1φακελακι μαγια Μισο φακελακι μπεικιν 5-6 κς νερο Ανακατευουμε ολα μαζι μεχρι να γινει μια ζυμουλα.αφηνουμε μιση ωρα να φουσκωσει κ μετα με τα χερακια μας αλλειμενα λαδι την απλωνουμε στην φορμα. Κανουμε τρυπες παντου με πιρουνι. Ψηνουμε 25 λεπτα στους 160 βαθμους.
Γεμιση: 400γρ κοτοπουλο βρασμενο ή ψηνενο ξεψαχνισμενο Απακι ή μπεικον Χοιρινη απαχη μπριζολα Ζεμυθα Κασερι σπιτικο ή αρλα Σαλτσα blue cheese Μουσταρδα Αλατι πιπερι σκορδο παπρικα κρεμμυδι αφυδατωνενο Τα περναμε απο αντικολλητικο τα αλλαντικα κ το κοτοπουλο να νοστιμησει. Μετα βαζουμε κ τα υπολοιπα εκτος απο το κασερι. Προσθετουμε την μπεσαμελ το μισο κασερι μεσα.Mπεσαμελ: 200γρ γιαουρτι 0% 1αυγο 60μλ γαλα 0% Μοσχοκαρυδο Αλατι πιπερι Χτυπαμε ολα μαζι.Βγαζουμε την ζυμη κ την γυρναμε αναποδα κ βαζουμε την γεμιση απο πανω. Κ τριβουμε το κασερι κ ψηνουμε 30λεπτακια στους 160. Ετοιμοοοοοοο

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου