Ζυμη:
2 αυγα
60γρ μιξ
1κς ψιλλιουμ
1κγ κονζακ
3κς γαλα
1 πρεζα αλατι
1/3 κγ γλυκαντικο
Παπρικα ριγανη πιπερι
1φακελακι μαγια
Μισο φακελακι μπεικιν
5-6 κς νερο
Ανακατευουμε ολα μαζι μεχρι να γινει μια ζυμουλα.αφηνουμε μιση ωρα να φουσκωσει κ μετα με τα χερακια μας αλλειμενα λαδι την απλωνουμε στην φορμα. Κανουμε τρυπες παντου με πιρουνι. Ψηνουμε 25 λεπτα στους 160 βαθμους.
Γεμιση:
400γρ κοτοπουλο βρασμενο ή ψηνενο ξεψαχνισμενο
Απακι ή μπεικον
Χοιρινη απαχη μπριζολα
Ζεμυθα
Κασερι σπιτικο ή αρλα
Σαλτσα blue cheese
Μουσταρδα
Αλατι πιπερι σκορδο παπρικα κρεμμυδι αφυδατωνενο
Τα περναμε απο αντικολλητικο τα αλλαντικα κ το κοτοπουλο να νοστιμησει. Μετα βαζουμε κ τα υπολοιπα εκτος απο το κασερι.
Προσθετουμε την μπεσαμελ το μισο κασερι μεσα.Mπεσαμελ:
200γρ γιαουρτι 0%
1αυγο
60μλ γαλα 0%
Μοσχοκαρυδο
Αλατι πιπερι
Χτυπαμε ολα μαζι.Βγαζουμε την ζυμη κ την γυρναμε αναποδα κ βαζουμε την γεμιση απο πανω. Κ τριβουμε το κασερι κ ψηνουμε 30λεπτακια στους 160.
Ετοιμοοοοοοο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου