Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Cheesecake


Cheesecake ατομικα ή αν βαλουμε κρεμα μεσα ταρτακια!!!!!! 2κς πιτουρο βρωμης 1κς πιτουρο σιταριου 1κς ασπραδι σκονη 1 κς κορν φλαουερ ή μιξ 1κγ κονζακ ή γκουαρ γκαμ 2 κς τυρι κρεμα 2 κς γιαουρτι 2κς γλυκαντικο Αρωμα βανιλια βουτυρο 1κγ μαγια
Περναμε τις σκονες απο το μουλτι. Μετα βαζουμε ολα τα υπολοιπα κ ζυμωνουμε μεχρι νε γινει ζυμαρακι! Μετα δειτε τι κανουμε στις φωτο!!! Χειριζομαστε την ζυμη με λιγο λαδακι στα χερια κ την λαδοκολλα. Ισως χρειαστει 1-2 κς νερακι στη ζυμηΨηνουμε στους 160 αντιστασεις 10 λεπτα Τα γεμιζουμε πριν τα φαμε μην τραβηξουν υγρασιαΚρεμα cheesecake: Μισο κουτι κρεμα τυριου Μισο κουτι cottage Mισο γιαουρτι Ξυσμα λεμονι Χυμος απο ενα λεμονι 2κς γλυκαντικο 1κς σκονη ζελατινης διαλυμενη σε 2κς νερο μεχρι να φουσκωσει Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι στο μουλτι κ τα αφηνουμε να πηξουν 1-2 ωρες! Μετα γεμιζουμε
Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου