Cheesecake ατομικα ή αν βαλουμε κρεμα μεσα ταρτακια!!!!!!
2κς πιτουρο βρωμης
1κς πιτουρο σιταριου
1κς ασπραδι σκονη
1 κς κορν φλαουερ ή μιξ
1κγ κονζακ ή γκουαρ γκαμ
2 κς τυρι κρεμα
2 κς γιαουρτι
2κς γλυκαντικο
Αρωμα βανιλια βουτυρο
1κγ μαγια
Περναμε τις σκονες απο το μουλτι. Μετα βαζουμε ολα τα υπολοιπα κ ζυμωνουμε μεχρι νε γινει ζυμαρακι! Μετα δειτε τι κανουμε στις φωτο!!! Χειριζομαστε την ζυμη με λιγο λαδακι στα χερια κ την λαδοκολλα. Ισως χρειαστει 1-2 κς νερακι στη ζυμηΨηνουμε στους 160 αντιστασεις 10 λεπτα
Τα γεμιζουμε πριν τα φαμε μην τραβηξουν υγρασιαΚρεμα cheesecake:
Μισο κουτι κρεμα τυριου
Μισο κουτι cottage
Mισο γιαουρτι
Ξυσμα λεμονι
Χυμος απο ενα λεμονι
2κς γλυκαντικο
1κς σκονη ζελατινης διαλυμενη σε 2κς νερο μεχρι να φουσκωσει
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι στο μουλτι κ τα αφηνουμε να πηξουν 1-2 ωρες! Μετα γεμιζουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου