Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Γλυκια κολοκυθοπιτα

Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.Zυμη: 5αυγα 6κς πιτουρο βρωμης 2κς σιταρι 2κς λιναροσπορο 2κς ασπραδι σκονη 8κς γαλα σκονη 2κς μπεικιν 1φακελακι μαγια 5κς γλυκαντικο -αρωμα βουτυρο βανιλια ρουμι μπισκοτο 1πρεζα κανελα Γεμιση: 500γρ κολοκυθα τριμμενη 1μεγαλο καροτο 5κς γλυκαντικο Κανελα Βανιλια Ξυσμα πορτοκαλι Μοσχοκαρυδο 1κς κορν φλαουερ Εκτελεση: μαγειρευουμε τηβ κολοκυθα με το καροτο τα αρωματα κ το γλυκαντικο 10λεπτακια.μετα βαζουμε το κορν φλαουερ αφου το χουμε διαλυσει σε 2κς νερακι. Ζυμη: βαζουμε ολες τις σκονες στο μουλτι κ αλευουμε. Λιωνουμε την μαγια σε 3κς χλιαρο νερο. Χτυπαμε τα αυγα καλα να αφρατευσουν κ μετα ενσωματωνουμε κ τα υπολοιπα. Βαζουμε τα 3/4 της ζυμης στην ταρτιερα κ ψηνουμε 10 λεπτα. Βγαζουμε κ βαζουμε το μειγμα κολοκυθας,κ απο πανω τον υπολοιπο χυλο!ψηνουμε αλλα 15 λεπτακια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου