Zυμη:
5αυγα
6κς πιτουρο βρωμης
2κς σιταρι
2κς λιναροσπορο
2κς ασπραδι σκονη
8κς γαλα σκονη
2κς μπεικιν
1φακελακι μαγια
5κς γλυκαντικο
-αρωμα βουτυρο βανιλια ρουμι μπισκοτο
1πρεζα κανελα
Γεμιση:
500γρ κολοκυθα τριμμενη
1μεγαλο καροτο
5κς γλυκαντικο
Κανελα
Βανιλια
Ξυσμα πορτοκαλι
Μοσχοκαρυδο
1κς κορν φλαουερ
Εκτελεση: μαγειρευουμε τηβ κολοκυθα με το καροτο τα αρωματα κ το γλυκαντικο 10λεπτακια.μετα βαζουμε το κορν φλαουερ αφου το χουμε διαλυσει σε 2κς νερακι.
Ζυμη: βαζουμε ολες τις σκονες στο μουλτι κ αλευουμε. Λιωνουμε την μαγια σε 3κς χλιαρο νερο. Χτυπαμε τα αυγα καλα να αφρατευσουν κ μετα ενσωματωνουμε κ τα υπολοιπα.
Βαζουμε τα 3/4 της ζυμης στην ταρτιερα κ ψηνουμε 10 λεπτα. Βγαζουμε κ βαζουμε το μειγμα κολοκυθας,κ απο πανω τον υπολοιπο χυλο!ψηνουμε αλλα 15 λεπτακια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου