Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Bretsel

Bretsel...  Απιςτευτα σαν κανονικα!!!! Καμια διαφορα...
150γρ cottage  dirollo γιατι τα αλλα ειναι πιο νερουλα
1αυγο
1 πρεζα αλατι
2κς μαγια
Μισο φακελακι μπεικιν
2κς γαλα σκονη
1κς ψιλλιουμ
3κς μιξ (αν δεν εχουμε μιξ βαζουμε 4κς ψιλλιουμ)
Μισο σφινακι νερο
Τα ανακατευουμε ολα μαζι. Γινεται μια σφιχτη ζυμουλα που πλαθετε πανευκολα. Αφηνουμε 30 λεπτα να φουσκωσει κ μετα κανουμε τα μπρετζελ μας. Βγαινουν 4 κ φουσκωνουν στο ψησιμο.
Αλειφουμε με κροκο αυγου χτυπημενο με λιγο γαλα πασπαλιζουμε με χοντρο αλατι κ παπατουνοσπορο ψηνουμε μεχρι να ροδισουν περιπου 11 λεπτα στους 160


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου