Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ταρτακια

Ζυμη:
1αυγο
2κσ τυρι κρεμα
2κσ βρωμη
1κσ σιταρι
4κσ γλυκαντικο
αρωμα βουτυρο βανιλια πορτοκαλι
λιχο μαχλεπι
1κσ ασπραδι σκονη
2κσ μιξ
1κγ κονζακ
1κγ μαγια
ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι μεχρι να παρουμε ενα ζυμαρακι.κολλαει στα χερακια κ ζυμωνουμε με λιγο λαδακι.αν ειναι σφιχτη η ζυμη αζουμε λιγο χλιαρο νερακι. Χωριζουμε το ζυμαρακι κ με τον πλαστη απλωνουμε. Τα βαζουμε αναποδα σε θηκεσ μαφιν κ να γινουν καλαθακια κ ψηνουμε 10 λεπτακια στουσ 160.
Κρεμα ανανα ή οτι γευση σασ αρεσει
100γρ ζελε ετοιμο
100γρ τυρι κρεμα
50γρ βουλγαρικο τυρι
4κσ γλυκαντικο
τα ανακατευουμε ολα μαζι στο μουλτι.

αν ειμαστε γ φαση βαζουμε κ φρουτακια πανω απο την κρεμα.αν ειμαστε β μονο κρεμουλα κ αν θελετε μαρμελαδα



Φωτογραφία της Vasilitsa Chatzikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου