Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Γλασσο λευκης σοκολατας

1 κροκο αυγου
6κς γαλα σκονη
1 σφηνακι νερο
αρωμα φουντουκι,καραμελα κ βανιλια
5κσ γλυκαντικο
5κς γαλα 0%
1κγ κονζακ
Σε μπεν μαρι βαζουμε τον κροκο με το γλυκαντικο κ τα αρωματα κ ανακατευουμε μεχρι να γινουν μια πηχτη κρεμουλα. Προσθετουμε το γαλα σκονη,το νερο,το γαλα κ ανακατευουμε συνεχεια. Μολισ ζεσταθει η κρεμουλα μασ προσθετουμε το κονζακ κ ανακατευουμε μεχρι να πηξει η κρεμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου